Saldainių rinkinys

12,99

Pristatome „Rūtos“ šokolado meistrų kūrinį – elegantišką, prabangią, klasikinę saldainių rinkinių liniją „Rūta 1913“.

Ši saldainių linija sukurta norint pabrėžti „Rūtos“ gaminių unikalumą, aukščiausią šokolado kokybę ir laiko išmėgintą gaminių skonį. Linijos dizaine naudojami įmonei išskirtinumo suteikiantys elementai: 1913 m. – įmonės įkūrimo metai, įkūrėjo A. Gricevičiaus parašas bei įmonės šūkis – „Laiko išmėgintas skonis“! Saldainių dėžutės papuoštos mėlynomis kortelėmis su aukso detalėmis ir palinkėjimu – „Saldūs linkėjimai!“.

Saldainių rinkinį sudaro 5-ių rūšių rankų darbo šokoladiniai saldainiai: juodojo šokolado saldainiai su šaltalankių įdaru (3 vnt.); pieninio šokolado saldainiai su traškių sausainių ir džiovintų vaisių įdaru (3 vnt.); juodojo šokolado krepšeliai su kvapiųjų mandarinų (yuzu) ir baltojo šokolado kremo įdaru (3 vnt.); juodojo šokolado krepšeliai su sūrio įdaru (pelėsinio ir kietojo sūrio mišinys), 3 vnt.; Ruby šokolado saldainiai su šampaniniu įdaru (3 vnt.).

– Prabangus, elegantiškas dizainas.
– Aukščiausios kokybės šokoladiniai saldainiai.
– 15 rankų darbo saldainių.
– Formelės saldainiams pagamintos iš perdirbto kakavos lukšto.

Maistingumas 100 g

Maistingumas 100 g
Energinė vertė 2160 kJ / 519 kcal
Riebalai 33 g
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 18,5 g
Angliavandeniai 48,5 g
Iš kurių: cukrų 45 g
Skaidulinės medžiagos 3 g
Baltymai 5 g
Druska 0,15 g

Sudėtis

Sudedamosios dalys: šokoladas 27 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), baltasis šokoladas 21 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas 12 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), traškus sausainių gabalėlių ir džiovintų vaisių įdaras 11,2 % (baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, liesi PIENO milteliai, GRIETINĖLĖs milteliai), rapsų aliejus, sausainių gabalėliai 20 % (cukrus, KVIEČIŲ miltai, augaliniai riebalai (saulėgrąžų, rapsų), GRIETINĖLĖs milteliai, LAKTOZĖPIENO baltymai, druska, MIEŽIŲ salyklo miltai, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas), cukrus, SOJŲ miltai, džiovinti vaisiai 2 % (avietės, braškės, mėlynės), dažikliai (E 162, E 120), gliukozės sirupas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, kvapioji medžiaga, rūgštis (citrinų rūgštis)), įdaras champ-krem 10,3 % (baltasis šokoladas, GRIETINĖLĖ, marc de champagne (8,5%), cukrus, koncentruotos IŠRŪGOSPIENO baltymai), Ruby šokoladas 4,6 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, emulsiklis SOJŲ lecitinas, rūgštis citrinų rūgštis, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), gliukozės sirupas, kakavos sviestas, SVIESTAS, cukrus, plakamoji GRIETINĖLĖ (GRIETINĖLĖ (iš PIENO), PIENO baltymai, stabilizatorius karageninas), šaltalankio uogų sultys (1,3%), brendis, kvapiųjų mandarinų tyrė (0,7%), apelsinų granulės (apelsinų žievelės, gliukozės fruktozės sirupas, cukrus, citrinų sulčių koncentratas, dekstrozė), SŪRIO milteliai (0,4%), smulkintos kakavos pupelės, tapijokų krakmolas, dažikliai (E 100, spirulina). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%. Ruby šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 41,8 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES.

Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C

Gali būti GLITIMOKIAUŠINIŲŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Svarbu

Šokoladinių saldainių rinkinys yra tik priedas prie gėlių ar dovanos. Atskirai be gėlių ar dovanos nepristatome.

SHARE

PIRKINIŲ KREPŠELIS 0